Sunday, 2 June 2013

Sakit Hati!!!!!






ARRGHHH!!!! aku tengah sakit hati ni....
sakit sangat...
tapi bukan dengan orang...
dengan benda nih!!!!



siaplah yang pandai sangat buat survey2 merepek cam ni...
menyusahkan betul...

kalau free tak pe, ni kena bayar...

nak download survey remover pun kena buat survey dulu...

bangang tak pergi sekolah...

aarrgahgrrhgrgha!!!!!!!!

ada tak sesape kat sini yang tahu cam ne nak bypass binatang ni...

dah seminggu aku cuba, macam-macam benda aku buat....duit pun dah banyak melayang, semua x menjadi...

sesiapa tolonglah aku...huhuhuh   T^T





4 comments:

  1. ni cerita nak download ker? direct download slalu pasang survey mcm ni... sbb tu aku slalu guna torrent jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak download game, game dah download dah guna torrent, tapi password untuk keygen dye kne bukak kat site tu, nak bukak kne buat survey dlu...bangang betul!!..geram aku!!

      Delete
  2. benda ni mmg selalu telan duit..dulu aku pun kene gak mcm ni..bila nak download ade software ni..katanya free tp kene wat survey dulu..survey lak kene bayar..senang je caranya, open guna crome,install adblock lps tu nnt terus dia block survey..kira terus skip survey dan terus dpt donlod software tersebut..try la..tp ada yg boleh dan tak boleh..mostly boleh la

    ReplyDelete
    Replies
    1. crome aku memang dah ad adblock, tp dye x block benda ni...

      Delete