Tuesday, 17 September 2013

Life is Too Short II







Assalamualaikum...

Hi Guys...


Hari ni ada berita sikit nak share ngan korang..

korang ingat lagi tak seorang sahabat aku yang masuk ICU sebab penyakit barah usus??

tak ingat tak pe, baca ni. [klik sini].




so, tadi seorang lecture aku post ni kat facebook dia...




i'm shocked!!....really shocked!!

sebab sebelum tu si Z ni dah sihat dah, dah keluar dari hospital dan dah sempat beraya di rumah dengan family.

so, kitorang ingat semua dah okey dah.

but suddenly berita ni keluar, aku tak tahu apa nak cakap.

speechless.....

Z memang seorang yang baik, sahabat yang baik dan aku sure sangat yang dia seorang anak yang baik...


semoga Allah tempatkan dia di tempat orang yang beriman....amin...



al-fatihah......














amin...amin...ya rabbal a'lamin...








2 comments:

  1. pasni kita pulak... tgh mnunggu turn... alfatihah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry tetiba mengomen... btul tu... hnya masa je yg tntukan bila masanya... AL-FATIHAH...

      ~adam~

      Delete