Sunday, 15 September 2013

Love...Love..Love..









Assalamualaikum...

Hi guys....



so, kalau korang baca tajuk post ni n gambar kat atus tu mesti korang dapat agak aku nak cakap pasal apa kan?





kan..?






kan...?











hahahhahahah...








YOU'RE WRONG!!!!!!...








salah sama sekali....aku bukan nak cakap pasal pasal cinta, cuma just nak share lagu ni dengan korang....








tajuk lagu ni adalah LOVE LOVE LOVE....penyanyi dia Roy Kim...








Yup.....








its K-POP.....hahahah...











so, actually aku minat pada penyanyi lagu ni  atas 2 sebab...


FIRST.....sebab penyanyi dia ni, Roy Kim, sangat cute...hahahah

SECOND.....sebab suara dia sangat macho...sangat romantik....


suara dia lain dari suara penyanyi-penyanyi korea yang lain...unik....











and why i post about this video????










sebab aku dah tak ada idea cam ne nak sambung our love story, si Fallen Angel tu sibuk suh aku panjangkan lagi, masalahnya nak tulis yang ada tu pun naik seksa. hihihi....




so tadi aku bukak blog ni ingat nak tulis la bahagian ke 6, but suddenly my brain become blank and i don't know what i'm supposed to write....so, thats why aku tulis pasal benda ni tetiba....hahahhaha



jadi, pada yang layan K-POP tu hope enjoy lah...












3 comments:

  1. dah 4 kali aku buka entri ni... hehe... x jemu pon... lg2 bila namaku diseru2... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi kau x jemu sebab namaz kau diseru2 lah ye??....hahaha

      Delete