Tuesday, 24 September 2013

Tanahairku...










Assalamualikum...

Hi Guys...

ok, aku tahu 16 september dah lepas....

31 ogos apatah lagi...

tapi hari ni aku nak patriotik sikit...


hahahha...



so, td macam biasa aku buat hobby aku merayap kat youtube...



then...aku jumpa lagu ni...








Seriously, aku tak pernah dengar lagu ni kat mana-mana radio or TV or apa-apalah...

seriously, lagu ni best...

mula-mula aku dengar tu aku tak faham sangat lirik dia, macam pelik sikit, then barulah aku tahu lirik lagu ni sebenarnya adalah puisi karya Usman Awang. Patutlah lain macam sikit lirik dia. Sangat Puitis.

this song is much more better daripada yang selalu main kat TV yang ala-ala lagu tentera tu...

sebabkan lagu ni best n awesome...aku nak share dengan koranglah....hihihih....


happy merdeka and malaysia day 2013...hihih...





No comments:

Post a Comment