Saturday, 12 October 2013

Promote diri....






Hai guys...

Assalamualaikum...

Aku nak tanya korang sesuatu, korang pernah tak nampak sesuatu yang macam kat dalam gambar-gambar kat bawah ni??






rasanya korang mesti selalu nampak kan?..

gambar ni aku ambil pagi tadi masa aku kat tandas awam kat stesen bas.

korang pernah tak try contact nombor-nombor yang ada tu?

tak pun korang pernah tak promote diri cam ni kat mana-mana tandas awam???...hahah...


sebenarnya, setiap kali aku masuk mana-mana tandas awam, aku akan cari benda-benda cam ni, bukan nak call ke apa, saja je nak tengok kat tempat tu ada plu cam kita ke tak...

but honestly, aku tak rasa this is the best way to promote yourself...dah macam desperate sangat...

dulu masa aku form 4 atau form 5 cam tu, aku pernah try contact nombor yang aku ambil dari satu tandas awam ni.

aku tak call, aku hantar mesej je.

aku dapat respon, borak-borak sikit, then aku dapat tahu yang pemilik nombor tu sebenarnya seorang pondan..hahahha...terus reject. Aku memang tak berkenan dengan pondan ni, dah alang-alang suka dengan lelaki, baik cari yang lelaki betul....betul tak??

so, lepas tu aku dah tak pernah lagi contact nombor-nombor kat tandas awam ni. rasanya macam tak boleh percaya.

oh ya, aku pun pernah jumpa benda-benda macam ni kat tandas U aku. Yang ni aku tak sure samada memang pemilik nombor tu yang tulis or pemilik nombor tu dah kena dajal ngan orang lain..hahha...maklum jelah bebudak u ni, bukan semuanya matang...hahah...

so, aku ada soalan nak tanya korang.

First.
korang ada tak experinece yang macam ni? 

Second.
korang rasa boleh percaya ke benda-benda ni? 

Third.
ada lagi ke orang buat macam ni zaman sekarang ni?






p/s: aku baru je sampai kampung tengah hari tadi. Terlewat beli tiket, mujur ada lagi. Kalau tak tak balik raya aku.

p/s: tadi aku jumpa budak handsome tu lagi. Rasa happy lak dapat tengok muka dia selepas sebulan lebih tak jumpa...hahhaha

p/s: mesti ada korang yang menyampah dengan aku kan, asyik dok cakap pasal budak handsome tum tapi tegur atk jugak...hahahahha...

p/s: ( banyak pulak p/s aku kali ni ya..hahha)....Our Love Story Bahagian 7 insyaallah akan diterbitkan dalam masa terdekat...pada peminat yang membaca, minta sabar ya...






4 comments:

  1. aku x boring sedikit pon bila kau cerita psl bdk handsome...teruskan ya...

    ReplyDelete
  2. aku suka dngar psl bdk handsome...hehehe..

    ReplyDelete
  3. ada gak peminat budak handsome rupanya...hahha..leh buat cerpen baru ni...hihihih

    ReplyDelete
  4. rasanya kebanyakan toilet awam sekarang memang ada tulisan2 mcm ni.. diorg ni sbnrnya kreatif cuma salah salurkan tempat.. bnyk lg cara nak promote diri, kenapalah kat toilet jadi pilihan ...hahaha... toilet dekat fakulti aku pun ada tulisan mcm ni...ntah spe ntah yg tulis.. nampak terdesaknya!

    ReplyDelete