Tuesday, 5 November 2013

Selamat Tahun Baru 1435H







Assalamualikum...
Hai guys...

lama dah tak online ni...

So, dikesempatan ini aku nak ucap selamat tahun baru pada hijrah pada korang semua, semua tahun ini menjadi lebih baik dari tahun yang lepas...amin..


so, last week aku sangat sibuk dengan test..ada 6 semuanya, isnin satu, rabu 2, jumaat 2 dan lastly hari sabtu ada satu.

tambah pulak dengan masalah sikit dengan housemate....haih....

tapi sekarang ni semua dah setel..

aku dah pindah rumah baru sekarang...

yeay!!!!...hahahahah

rumah baru ni lebih best, lebih selesa dan sewa lebih murah...

cumanya, rumah baru aku ni x ada internet connection, tapi x pe, jangan risau, aku x kan abaikan blog ni. Blog ni akan sentiasa diupdate.

My love story pun akan terus diupdate, jangan risau ye...hahahha...

so, last word..semoga tahun ini lebih awesome dari tahun lepas...hahaha



p/s: stress melampau minggu lepas membuatkan aku jadi homesick, rasa nak balik rumah, jumpa ngan family...huhuuh






3 comments:

  1. iyer.... tu la yg bgusnya family... tempat mncari ktenangan. selamat tahun baru bro. kullu am waantum bikhoir.

    ReplyDelete
  2. dtg nun jauh dari blog Putera :) salam blogger ke blogger

    ReplyDelete