Saturday, 14 December 2013

Rindukanlah...







Assalamualikum...
Hi Guys....

Apa khabar?..

korang pernah tengok tak cerita yang kat atas tu???

aku tak tengok pun cerita tu, tapi aku sangat suka dengan OST dia...Rindukanlah by Encik mimpi.

korang mesti pernah dengar lagu tu kan?? kalau x pernah, dengarlah ni..





Korang kenal x penyanyi lagu ni??

x kenal??

aku pun x kenal...


hahahhaha...

Penyanyi dia adalah Encik Mimpi....siapa encik mimpi tu aku pun tak tahu, tapi dia sangat misteri sebab dia pakai topeng..


Ni lah dia Encik Mimpi, Misterious kan...hahha


Encik Mimpi ni lebih kurang cam Najwa latif gak la, artis youtube...korang try la tengok channel dia. Dia banyak buat lagu parody dan cover...

ni antara parody yang best...




Encik mimpi ni sangat kelakar.....kalau korang tengok video2 kat channel dia mesti korang gelak...hahhaha

Ni ada satu website yang menginterview encik mimpi ni...interview dia pun kelakar gak...hahhaha.



ok..., tujelah yang aku nak cakap kali ni...hihihi..


bye...