Wednesday, 22 January 2014

Bayu Arjuna (PROMO)










"Malika mungkin seorang ahli sihir yang hebat, namun itu tidak bermakna tiada cara untuk menghapuskan sihirnya."ucap Pendeta Adipati tenang.
"Wahai Pendeta, katakanlah, apa yang boleh aku lakukan untuk pulih dari sihir ini." ucap Putra Arjuna bersungguh. Bayu hanya mengangguk setuju disebelahnya.
"Malika menyihirmu kerana cinta, maka penawarnya juga harus dengan cinta." ucap Pendeta Adipati lagi.
"Apa maksudmu wahai pendeta?"soal Bayu pula.
"Sihir ke atasmu akan terhapus sekiranya kamu merasai sebuah cinta sejati."
"cinta sejati?" 





Bayu Arjuna, kisah sebuah kembara Sang Putera yang tersihir bersama seorang pemuda biasa yang berhati mulia. Dalam kembara mencari penawar dan cinta sejati.






p/s: cerita baru dari aku....aku nak feedback dari korang. Agak-agak best tak kalau aku buat cerita cam ni? setakat ni baru ada satu episod je....jangan risau, aku tak akan tinggalkan our love story cam tu je...and cerita ni MUNGKIN hanya akan diterbitkan selepas our love story tamat. So please comment and let me know what you think dengan genre yang macam ni. Fantasy Historical Fiction...hahahah








9 comments:

  1. yeahh,actually i kind of love reading historical novel..secretly encouraged you to publish it..^_^..less 18sx would be nice..i guess

    ReplyDelete
  2. saya akan follow kalau selalu update...... kalau lambat2 letih larr.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu x leh nak janji lah....ad banyak komitmen lain lagi...

      Delete
  3. more erotic scene.... hak hak hak....

    ReplyDelete
  4. you can give it a try. macam seronok je nak baca.. pengembaraan untuk meraih cinta sejati.

    ReplyDelete
  5. Cam tak sabar lak nak tunggu story baru nie..

    ReplyDelete
  6. Xleh nk comment....kena baca full story dulu baru bole comment......hehe

    ReplyDelete