Wednesday, 12 February 2014

Pertemuan II






Hi guys....

Assalamualaikum....

seperti tajuk post ni, aku nak cerita sikit pasal pertemuan aku lagi...

tapi kali ni bukan jumpa sesiapa di luar, tapi dalam blog ni jugak....

korang ada baca tak post aku yang sebelum ni, tajuk yang sama dengan yang ni.

Kalau belum baca klik ni....<sini>

cuba korang tengok bahagian komen tu, komen aku dengan seorang reader nama lukman...baca tak? baca tak?






dah baca dah???....macam yang aku tulis dalam komen tu, aku sebenarnya sangat curious nak tahu siapa sebenarnya Encik Lukman ni....aku suruh dia email dia tak nak...haih....

aku sebenarnya tak kisah sangat kalau dia tahu identiti aku yang sebenar sebabnya bila dia baca blog aku ni, maksudnya dia PLU cam kita gak la kan.....so its okey bagi aku. Tapi bila dia dah kata nak stay anonymous cam tu, okeylah, aku hormat pendirian dia. Cuma bila dia kata dia yakin 80% aku adalah orang yang dia kenal, dia buatkan aku sangat curious....katanya, dia just nak tahu mana aku tinggal untuk kuatkan lagi keyakinan dia tu...

tak pelah, pada Encik Lukman, aku bagi ko hint la mana aku tinggal, walaupun aku rasa aku dan cerita dah dalam post-post aku sebelum ni, tak pelah, aku bagi jugaklah hint kat ko....

hint dia, 

tempat aku tinggal ni adalah daerah paling bongsu dalam negeri perak... 


tau tak??? tau tak???..hahah


pada Encik Lukman, kalau ko dah yakin sangat saipa aku, leh lah contact aku kat email or aku punya akaun google+

pada readers yang lain, kalau nak teka pun boleh gak....komen kat bawah ni ye...hihiih


okey...tu je nak kata....

bye...



p/s: insyaallah blog ni akan berwajah baru tak lama lagi....and mungkin aku akan buka official facebook page gak...hihih....tungguuuuuuu....


p/s: aku dah try cari budak hensem tu kat fb and wechat....tapi tak jumpa....budak tu tak ada kot benda2 tu...huhuhuh...kachiwa.... T_T




6 comments:

  1. ha.ha.ha.ha.ha. -smh-

    ReplyDelete
  2. org perak? haha..tmpat paling bongsu? Alor Pongsu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah....hahahhaha....maksud aku paling bongsu tu adalah daerah paling latest sekali....perak ada 10 daerah, tempat aku tinggal ni adalah daerah ke 10 tu...hihih...cuba lagi....

      Delete
    2. saya org perak jugak. . . tapik x endak tahu pun daerah-daerah bongsu nie. . .

      Delete
    3. haih.. kampar laaa.. betul ke?? malunye kalau salah.. haha..

      Delete