Thursday, 3 July 2014

Salam Ramadhan






Assalamualaikum...

Hi guys...

apa khabar???

Selamat berpuasa hari ke-5....

hahahhahahaha...

lama gila x update blog ni...bersawang dah.....

tapi still ramai lg visitor....alhamdulillah...

terima kasih pada readers semua yang still sudi nak jenguk blog ni walau dah lama sangat tak diupdate.

Sejak aku dah start aku punya FYP ni, hidup aku memang busy gila....

ni pun aku tgh cuti, bolehlah aku nak menggodek balik blog ni...

So, dikesempatan ini aku nak ucap Selamat Menyambut Ramadhan Kareem dan selamat berpuasa kepada semua readers aku yang difardhukan untuk berpuasa....


ni antara lagu ramadhan feveret aku...hihihi


So, sepanjang aku x update blog ni, macam2 dah jd kat aku sebenarnya...ada yang duka dan ada yang suka...

yang dukanya, aku ada banyak masalah sepanjang aku punya FYP ni...tension giler...dah la supervisor aku tu cerewet nak mati....aduhhh.....

yang sukanya.....sekarang aku rasa aku dah ada skandal kot...hahahha...

x tau cam ne nak cakap....

agak complicated....but nice....hihih

x pelah....macam yang aku dah cakap kat dia hari tu.....biar masa yang tentukan apa akan jadi...hihih....( dah macam dalam drama melayu...hahha )

Ok...so skandal tu skandal perempuan ye....jangan salah sangka....hahha

tapi dlm masa yg sme....aku pun mcm ada crush kat someone....kali ni lelaki...hahha...

kenal kat FB....orgnye sweet....

org kelantan...

hahhaha...

pada En Crush...kalau ko baca post ni...yes..aku tgh berckp pasal ko...hahhaha....jgn marah haa....

ok....tu je kot yg aku nak cakap kali ni....

insyaallah...Bayu Arjuna Episod tiga akan diterbitkan x lama lagi...hihi ( padahal belom start tulis pape pun lagi...hihihi)


Ok..tu je untuk kali ni....Selamat Berbuka Puasa....



p/s: pada plu2 sekalian...bulan2 pose ni jgan nakal2 ye...nanti kena bayar fidyah pulak....hahhaha




3 comments:

  1. selamat menjalani ibadah puasa annas.. jangan noti2 dengan Sugar Crush.. ooppss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu yang jgn notty2 ngan hubby ko..hahahha....

      Delete