Sunday, 7 December 2014

Kecelaruan Emosi




Assalamualaikum

Hai semua...

Apa khabar? Sihat?...

Hihihi...

Dalam seminggu dua ni aku rasa mcm emosi aku ni x stabil...

Bercelaru....

Macam macam yg aku fikirkan....sampai aku jadi serabut....hmm...

Dengan fyp nye..

Project..

Assignment lagi...

Presentation...

Test...

Semua due dlm 2 minggu ni...

Pastu terus final pulak lepas seminggu...


Belum masuk masalah2 lain lagi...

Masalah peribadi...

Masalah kewangan...

Tapi....yg paling merunsingkan....

Masalah hati....


Aku x penah ad masalah cam ni sebelum ni...

Sbb.....sebelum ni aku x penah ad perasaan yg mcm ni...

Dan jugak...sebab sebelum ni aku x penah ambil peduli tentang perasaan aku.

Bagi aku, itu semua x penting.

Cuma, sekarang baru aku ambil peduli sikit.


But then....mungkin aku dah tersalah...

Mungkin aku patutnye tetap kekal jadi diri aku yang dulu

Paling tidak aku x kan hadapi masalah ni....dan dia pun x perlu rasa bersalah cam tu....

Aku igtkn....bila aku jujur tentang perasaan aku....semuanya akan baik saja...

Tapi rasanya, kalaulah aku x bercerita soal tu semalam...mungkin semuanya masih seperti sedia kala...

Salah aku sebenarnya...

Semuanya salah aku sendiri..

Sejak awal dia dah bg tau yang dia x boleh bg ap yg aku harapkan....

Tapi aku masih mengharapkan keajaiban...

My own feeling...my own selfishness....yet...i dragged him in this mess....

Im sorry my friend....im really sorry...

I wish...this never happen...

So that...you can have your happy life back..

To be a friend to your crush...is not a good idea i think..


I wonder...what should i do....

Aku tau kalau dia baca post ni....mesti dia akan bertmbh bersalah....

Tapi....aku ni seorng yg lebih banyak berfikir dari bercakap....minda aku dh x mampu nk tampung beban fikiran aku sekarang ni...jadi..aku terpaksa luahkan semua di blog ni....

Kalau la kau baca post ni dan kau ad rasa apa2...aku minta maaf....kau lupakan sajalah semua....anggap kau x penah baca apa2...

Mungkin aku patut balik jadi diri aku yang dulu....



P\s : lagi 2 minggu, semester ni akan habis....lepas je final exa...maka tamatlah era aku bergelar seorang student..heheh..

p\s: kepada sahabat aku yg sorg tu....aku mintak maaf....aku x leh kawal ap yg aku fikir...so...potential untuk aku fikir yg bukan2 tu adalah amat tinggi...heheheh...

P\s: kepada readers blog ni...kalau korang rasa korang x faham apa yg aku tulis ni....abaikan je post ni....x penting pun...