Sunday, 21 June 2015

Untuk Abah....






Assalamualaikum...


Hai guys...

Korang tau tak hari ni hari apa??


hehehehhe....

Happy Fathers Day!!!...yeay....hahahha

Aku sebenarnya nak buat dedikasi sikit sempena hari bapa ni....

Just nak wish selamat hari bapa pada Abah aku and semua bapa-bapa dan bakal bapa...


Abah....orang mintak 
maaf sebab selalu cakap kasar-kasar dengan abah,
tapi percayalah...orang sayang sangat kat abah...hehehe.
lagi satu...orang nak minta maaf sebab anak abah ni x berapa nak lurus sangat...
Tak boleh jadi anak terbaik Abah...
Tapi Insyaallah yang bengkok tu akan diluruskan jugak...Abah doakanlah yang terbaik untuk anak Abah ni...



Ni ada satu lagu khas untuk korang sempena hari bapa....



Eh.....Silap...kihkihkih...










Haa..yang ni baru betul...heheheh 




Ok..tu je....

Bye....

Assalamualaikum...


p/s: by the way....adik tasya manshahar tu hensem gak kan...heheh...
       eh!!...puasa!!......astaghfirullah al-Azim.... habis pahala puasa aku....:P

p/s: ada yang tuang puasa tak???!!!..heheh
p/s: selamat berbuka puasa...selamat bertarawikh...selamat beribadah....





2 comments: