Thursday, 14 April 2016

Errr......





Errrr....

ok....

post kali ni sebenarnya untuk certain someone...

aku just nak wish something...

lama dah nak wish...

tapi...aku teragak-agak

aku tak tau aku patut wish atau tak....

nak wish ke tidak??....



dulu aku pernah wish dia....kat dalam blog ni gak....setahun dulu...

aku ingat dia happy...

aku ingat dia suka...

but then...tetiba dia up status kat FB...

aku tak tahu apa maksud dia yang sebenar...

tapi...dari apa yang aku faham....

dia sebenarnya....

dia tak suka bila aku wish benda ni....



sebab tu tahun ni....

aku tak wish pon kat dia...walaupun the exact date dah lepas....

aku tak tahu aku patut wish dia atau tidak...

tapi..aku tetap rasa nak wish...tapi tak tau nak wish kat mana...

nak wish kat FB...dia ada dalam freind list aku....

nak wish kat FB aku yang betul....x mungkin....nanti jadi kontolbesi pulak

eh....kontroversi....hahahah

lagipun kat FB aku yang betul pun dia ada dalam freind list aku.




Jadi....nak tak nak....aku wish je lah kat blog ni.

aku tau...dia baca blog ni....dan dia skrg mmg tgh aktif dengan blog.

aku sangat pasti dia akan baca post ni..

dan aku pasti jugak...

lepas dia baca post ni....

dia akan call aku....





so....pada that certain someone....kalau ko baca post ni....

tolong jangan call aku...sebab aku tak tahu apa patut aku cakap....

keadaan akan jadi sangat awkward....hahahahha....




Jadi....apa yang aku nak wish tu??...



Dear....'that certain someone'

2 April 2016.....genap 2 tahun kita berkawan....this relationship have tangled a lot...I don't even know how to explain it myself.

Mungkin bagi kau...everything is fine....but not much for me.

Anyway....aku harap dan berdoa persahabatan kita akan kekal dalam keadaaan baik.



Once again....dear 'that certain someone'







p/s: first time sebenarnya aku dengar istilah 'friendiversary' ni..hahahha

p/s: to 'that certain someone'...kalau nak call aku...tolong jgn cakap pasal post ni.... I malu....huhuhuh

p/s: to 'that certain someone' jugak....harap plan kita nak g 'honeymoon' pas raya ni menjadi ye.....heheheh